FAT PHILLS DEN HAAG

FAT PHILLS DEN HAAG Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fat Phills Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 22:11 They have really tasty burgers and I love the philly cheesesteak fries! Ordered with them several times and never had a bad experience!
10 mei 2022 om 16:41 Bestelling duurde lang. 39 minuten verwacht duurde uitendelijk ruim 1,5 uur. Eten was matig, haar in de hamburger en slappe friet.
24 apr 2022 om 8:35 food looks great…. but can’t rate anything as we didn’t receive our order and the restaurant didn’t pick up our calls
9 apr 2022 om 18:40 Goede kwaliteit eten. Burgers zujn vroot genoeg en goed gebakken. De pastrami is lekker zacht. Friet ook goed, zou voor ons nog net ff wat langer in de frituur mogen maar was verder prima.
29 mrt 2022 om 18:39 Lekker eten, goede smaak. Loaded fries is echt voldoende. De meaty madness is op het plaatje veel groter dan in het echt en het geld dan ook niet waard. Dat was echt een tegenvaller.
27 mrt 2022 om 18:20 Kreeg mijn bestelling pas na 1,5uur. Patat was slap, koud, en niet gekruid. Saus bij mijn patat was er ook niet. Geen burger broodjes maar een bolletje van de a&h. Cheeseburger was opeens een veggie burger. Geen aanrader dit
22 mrt 2022 om 20:51 Iedereen thuis was het unaniem eens. Het was niet zo bijzonder voor wat je ervoor betaald.
21 mrt 2022 om 7:29 shit delivery, shit food
27 feb 2022 om 0:34 Bezorging was ruim 30 min te laat afgeleverd. Er is ook niet geleken naar de notitie waarin stond dat ik geen majonaise op mijn burger wil. Burger zat er vol mee. Collega zijn patat was ook erg slap. Eerder toen ik hier had besteld was het veel beter
24 feb 2022 om 14:47 Restaurant is niet bereikbaar. Wordt niet opgenomen als je belt.
8 feb 2022 om 22:19 veel te lang gewacht
7 feb 2022 om 14:12 Veels te zoutig !!